• W sercu Szczepina, w bliskim sąsiedztwie centrum
  • Doskonała komunikacja z miastem i bogate zaplecze handlowo – usługowe
  • Nowa rzadka inwestycja w lukach dawnej zabudowy
  • Wyróżniający się design i wykończenie premium
  • 3 niezależne klatki schodowe gwarantujące prywatność i bezpieczeństwo
  • Miejsca postojowe w garażu podziemnym z mechaniczną wentylacją i czujnikami stężenia tlenku węgla oraz gazu, rowerowania i stojaki na rowery
  • Wewnętrzny dziedziniec z oświetleniem parkowym i zielenią ozdobną

 

Apartamenty w topowej lokalizacji

Inwestycja Czarnieckiego zlokalizowana jest w wysoko cenionej części Szczepina, w bliskim sąsiedztwie centrum, co gwarantuje rosnącą wartość nieruchomości. Zaciszne uliczki otoczone rzędem miejskich kamienic, rozdzielonych szerokimi chodnikami i szpalerami zieleni przecinają się tu z głównymi osiami komunikacyjnymi. Liczne place i skwery zachęcają do uczestnictwa w życiu miasta.

Kompletnego charakteru osiedlu nadaje doskonałe skomunikowanie z miastem i bogate zaplecze handlowo – usługowe, edukacyjne i rekreacyjne. Stąd wszędzie jest blisko, a dojazd ułatwia gęsta sieć linii tramwajowych, autobusowych i pobliskie stacje kolejowe. Na zwolenników ekologicznych form transportu czeka  14 stacji Wrocławskiego Roweru Miejskiego.

Pięć galerii handlowych w promieniu 3,5 km, gęsta sieć supermarketów i mniejszych sklepów, rozbudowane zaplecze restauracyjne, pobliskie obiekty sportowe, przychodnie i poradnie medyczne, placówki edukacyjne i inne usługi w zasięgu ręki to gwarancja wygody i oszczędność czasu.

Apartamenty inwestycyjne

W budynku znajdzie się 57 apartamentów inwestycyjnych z wykończeniem o pow. od 23 do 53 m2, będących atrakcyjnym narzędziem do lokowania oszczędności. Dziś topowe lokalizacje w samym centrum są dobrem rzadkim i mocno poszukiwanym przez inwestorów, dlatego ta limitowana w skali Wrocławia oferta będzie sama w sobie gwarancją dobrze zainwestowanego kapitału.

Kameralność i ponadczasowe wnętrza

Inwestycję wyróżnia ciekawa architektura dobrze wkomponowana w kontekst otoczenia. Nowoczesny design elewacji podkreśla kompozycja ze „wstęg” oplatających budynek, pokrytych kasetonami z blachy ocynkowanej. Budynek podzielony jest na niezależne strefy z 3 reprezentatywnymi klatkami schodowymi i lobby. Wewnętrzny dziedziniec z oświetleniem parkowym i zielenią ozdobną nadaje inwestycji kameralnego charakteru i nawiązuje do stylu osiedlowych kamienic.

Przestrzeń dla sztuki

Przestrzeń inwestycji zostanie dopełniona sztuką. Na elewacji budynku powstanie mural ścienny. Zostanie on wykonany pierwszą na świecie farbą antysmogową, która oczyszcza powietrze poprzez wykorzystanie energii światła do rozkładania szkodliwych zanieczyszczeń.

Czytaj więcej

Spełniamy nasze obietnice

Przekonaj się na własne oczy, jak wyglądają nasze zrealizowane inwestycje w porównaniu do pierwszych wizualizacji

Lokalizacja

Czarnieckiego

Archicom daje więcej